Bedrijfsgegevens

A.Balk Elektrotechniek V.O.F

Stromenlaan 137
3448 CD Woerden

Tel. nr.: 0348-481836
E-Mail.: info@abalk.nl

Kvk nr.: Utrecht 53120140
BTW nr.: NL 8507.55.177

A.Balk Elektrotechniek 

Wij zijn een allround elektrotechnisch installatiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de elektrotechniek.
Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Tevens hebben wij goede samenwerkingsverbanden met collega installateurs op het gebied van beveiliging, telematica en automatisering om onze relaties een totaalpakket te kunnen bieden. We voeren projecten uit voor aannemers, bedrijfsleven, woningbouwverenigingen en particulieren.

Voorbeelden van toepassingen in de elektrotechniek: 
 - laagspanningsinstallatie
 - hoofd- en onderverdeelinrichtingen 
 - aarding
 - licht- en krachtinstallaties 
 - noodverlichting
 - noodstroomvoorzieningen
 - overspanningbeveiliging 
 - geluidsinstallatie 
 - zonweringsinstallaties 
 - telefonie systemen
 - beveiligings- en toegangscontrole
 - brand- en ontruimingsinstallaties
 - datanetwerken
 - camera systemen

 

Service
Iedere klant kan een beroep doen op de service- en storingsdienst van A.Balk Elektrotechniek. De storingdienst is 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar. Wij zijn ons bewust van het belang van het oplossen van een storing en zullen ons hiervoor dan ook volledig inzetten.Onze service- en storingsdienst bestaat uit goed opgeleid personeel, dat meedenkt in de juiste oplossing voor u als klant.

Onderhoud
Met preventief onderhoud op uw installaties verlengt u niet alleen de technische levensduur, maar voorkomt u ook onnodige storingen en daarmee kosten. Periodiek wordt de status van de installaties  gecontroleerd en worden eventuele noodzakelijke aanpassingen na overleg met u als klant verricht. Zo blijft uw systeem in goede conditie Niet alleen op de installaties van A.Balk Elektrotechniek kunt u een onderhoudscontract ontvangen, maar ook voor het onderhoud op al aanwezige installaties kunt u aan bij ons terecht. Een gecombineerd onderhoudscontract op meerdere installaties behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid.

Wij komen dan ook graag met u in gesprek om de wensen ten aanzien van onderhoud met u te bepalen en indien gewenst een onderhoudsplan op te stellen.

Een  onderhoudscontract kan bestaan uit: 
 - periodieke controle 
 - afhandeling van storingen met responstijd 
 - telefonische ondersteuning voor de Technische Dienst
 - onderhoud /update elektrische schema's

Naast de bovenstaande zaken, kunt u met verschillende opties een contract op maat maken.

NEN 3140
Om een veilige omgeving voor zowel personeel als bezoekers in uw pand te garanderen, is het van belang dat uw elektrotechnische installaties voldoen aan de gestelde eisen conform de arbowet en de NEN 3140. Hiervoor dienen periodieke inspecties en metingen aan de installaties te worden uitgevoerd.

Wij komen graag met u in contact om u te adviseren over deze inspectie en de invulling ten aanzien van specifieke bedrijfsinstallaties.